收藏本页
免费课程咨询:400-801-6269(8:30-21:30)

成人英语三级考试网

成人英语培训
当前位置: 成人英语三级 >题库试题 > 模拟试题 >  文章

2018年3月成人英语三级基础模拟试题7

2017-12-27 16:16:34来源:成人英语考试网分享
导读:成人英语作为一种面向社会的需求考试,解决了很多人的困难。本文为坦途网成人英语三级频道,今天小编为你带来的【2018年成人英语三级模拟试题】,来看看你能答对多少吧。

>>成人英语三级模拟试题:2018年3月成人英语三级基础模拟试题7

>>成人英语全程辅导课程

三、词汇和语法

31. The person _____ you were talking to was an American.

A. who B. whom

C. which D. as

答案:B

32. All _____ is a continuous supply of the basic necessities of life.

A. what is needed B. that is needed

C. for our needs D. thing needed

答案:B

33. The goals _____ he had fought all his life no longer seemed important to him.

A. for that B. for which

C. for what D. of them

答案:B

34. Snowdonia is a seashore city _____ you can enjoy yourselves much by visiting the local scenic spots.

A. why B. which

C. where D. so

答案:C

35. The inflation made it hard for us to buy the necessities ____.

A. which need us B. that we need

C. what we need D. as we need

答案:B

36. Those were the soldiers _____ to save the town.

A. whose responsibility was B. in whom there was a responsibility

C. whose was the responsibility D. from whom the responsibility

答案:A

37. It won‘t be long _____ the modern communications spread over all the villages in china.

A. when B. before

C. until D. as

答案:A

38. The fact _____ doctors recommend that children with hypertension(过度紧张)drink coffee is surprising.

A. what B. is that

C. that D. of

答案:C

39. I can never forget the day _____ I first came to college.

A. when B. in which

C. at which D. which

答案:A

40. I can never forget the day _____ we spent together.

A. when B. in which

C. at which D. which

答案:D

对于上面的成人英语三级考试试题及答案,你要能够熟练练习,登录坦途网成人英语考试频道,为你提供更多成人英语三级模拟试题,让你获得成人英语三级答题技巧,助你取得一个很好的成绩。

温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,坦途网提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准!

成人英语三级培训课程免费试听

预约免费体验课您的信息不会显示在页面上或泄露给他人,我们将会通过电话反馈给您

课程预约立即提交

免费课程咨询:400-801-6269        真道(北京)信息技术有限公司版权所有 京ICP备12044874号-1

教育顾问
咨询电话
400-801-6269