收藏本页
免费课程咨询:400-801-6269(8:30-21:30)

成人英语三级考试网

成人英语培训
当前位置: 成人英语三级 > 题库试题 >  模拟试题 >  文章

2018年3月成人英语三级基础模拟试题8

2017-12-27 16:17:15来源:成人英语考试网分享
导读:成人英语作为一种面向社会的需求考试,解决了很多人的困难。本文为坦途网成人英语三级频道,今天小编为你带来的【2018年成人英语三级模拟试题】,来看看你能答对多少吧。

>>成人英语三级模拟试题:2018年3月成人英语三级基础模拟试题8

>>成人英语全程辅导课程

41. The reason _____ he failed the exam was _____ he had not worked hard.

A. why……if B. why……that

C. that……why D. why……what

答案:B

42. When you called me this morning, I _____ the newspaper.

A. read B. was reading

C. reads D. have read

答案:B

43. _____ to get there on time, we walked as fast as we could.

A. hoping B. to hope

C. hoped D. being hoped

答案:A

44. Walking along the river, he heard someone _____ for help.

A. shouting B. shout

C. shouted D. having shouted

答案:A

45. _____ into many languages, the book is well known to all.

A. Being translated B. Having been translated

C. to be translated D. Having been translated

答案:D

46. Most of the people _____ to her party were her old friends.

A. Invited B. to invited

C. being invited D. inviting

答案:A

47. _____ from the moon, the earth with water _____ seventy percent of its surface.

A. See/covered B. Seeing/covering

C. Seen/covering D. To see/to cover

答案:C

48. _____ I saw was two men crossing the street.

A. What B. Whom

C. Who D. That

答案:A

49. The time will come _____ man can fly to outer space freely.

A. that B. when

C. in that D. what

答案:B

50. Before her marriage, she spent a considerable time in that very part of Shanghai,_____ she belonged.

A. which B. to where

C. to which D. at which

答案:C

对于上面的成人英语三级考试试题及答案,你要能够熟练练习,登录坦途网成人英语考试频道,为你提供更多成人英语三级模拟试题,让你获得成人英语三级答题技巧,助你取得一个很好的成绩。

温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,坦途网提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准!

成人英语三级培训课程免费试听

预约免费体验课您的信息不会显示在页面上或泄露给他人,我们将会通过电话反馈给您

课程预约 立即提交

免费课程咨询:400-801-6269        真道(北京)信息技术有限公司版权所有 京ICP备12044874号-1

教育顾问
咨询电话
400-801-6269