收藏本页
免费课程咨询:400-801-6269(8:30-21:30)

成人高考考试网

成人高考培训
当前位置: 成人高考 > 考试试题 >  高起点模拟 >  文章

2020年成人高考高起点英语考试模拟试题(3)

2020-03-04 15:22:04来源:成人高考考试网分享
导读:很多人都想通过提升学历来增加自己的竞争力,可以找一份更好的工作。成人高考考试成为众多在职人员的选择,那么在准备成人高考备考前,一定要关注成人高考的相关政策,跟得上政策的变化。

很多人都想通过提升学历来增加自己的竞争力,可以找一份更好的工作。成人高考考试成为众多在职人员的选择,在备考阶段,刷题是不二之选,坦途网成人高考考试频道在这里给大家整理收集了一些成人高考英语考试模拟试题,希望可以帮到大家。

四、阅读理解(共15小题:每题3分,共45分。)

阅读下列短文,然后根据短文的内容从每小题的四个选择项牛选出最佳的一项。

(一)

After working long hours On her feet everyday in the operating,room,Taryn Rose'knew a lot about foot pain.But unlike most of her colleagues,she turned her pain into money:Today she is the boss of Taryn Rose International,a$528 million company that makes nice and comfortable shoes.

At the beginning,Rose realized the only thing that could stop her was fear of,failure."I could hear my friends and family saying,'Why did you leave a good job?'If I failed,would I be okay facing them?And:t thought,'So what?I can go back for further study in medicine.'I started to accept that it would be okay to say,'I failed,but I tried.'Once I was comfortable with that th6fight,the fear came to an end.I realized I feared regret more than failure.And after you turn to the path you choose,there is nothing acceptable but Success".

Now,Rose has no regrets about leaving medicine."What I'm doing is not all that different from:what I Was doing as a doctor.The goal is the same:to relieve pain.A former professor told me:'You're helping hundreds of thousands of women with your shoes.As a doctor,you would have helped only the few who went to your office.You're having a much greater effect.'

Looking back,Rose admits she caught a couple of lucky breaks."To me,luck is about being prepared for those opportunities(机会)that come knocking.You have to have an open mind,the right skill is and all your senses working'to see what opportunities present themselves.Luck can open the door,but you still have to walk through it."

36.Before starting:her shoe business,Taryn Rose was a

A.nurse

B.worker

C.doctor

D.boss

参考答案:C

参考解析:根据第1句可知,After working long hours On her feet everyday in the operating,room,Taryn Rose'knew a lot about foot pain.

37.Rose realized later was the most fearful for her to have or face in her job change.

A.failure

B.regret

C.family

D.colleagues

参考答案:B

参考解析:根据第二段,Once I was comfortable with that th6fight,the fear came to an end.I realized I feared regret more than failure.

38.What did her former professor think about Rose and her new job?

A.She doesn't have to meet many people in her office.

B.Her new work is quite different from her old job.

C.She can now serve more people than before.

D.Her new work is much more difficult.

参考答案:C

参考解析:根据第三段,You're helping hundreds of thousands of women with your shoes.As a doctor,you would have helped only the few who went to your office.You're having a much greater effect.

39.Which of the following can best!explain the last sentence in the passage?

A.You have to do what you can after luck brings you opportunities.

B.You should open the door when opportunities come to you.

C:You have to be prepared for walking through the door.

D.You should open your eyes to see opportunities clearly.

参考答案:A

(二)

Last fall was a first-of-its-kind season.I did not arrange any after-school classes for my children.No swimming.'No music lessons.No play dates.Nothing.

Once they finished their homework,they were free to do what they pleased,but only one hour of TV.In the beginning,my sons,Ben,11,and Nick,9,were anxious about this sudden,unplanned freedom.I had to,push them out of the door with a ball,a bike,and so on."Play?ordered.

I learned that this new plan takes time,patience and a lot of faith in the theory that having excellent grades isn't really important.

When my older kids,now in college and high school,were young,I brought in the rules of modern parenting.They are unspoken,but followed carefully.First,you must let your child have a variety of activities.After all,you never know where you'll find a genius.Second,if the child shows the slightest talent,the activity must be pushed with lessons,special coaching and practice of several days a week.Every minute should be taken and every minute has a purpose.That was really too much for my children.

Now with the new plan,we told stories,We listened to music.And'the.kids played with bikes,balls,and whatever was handy.Nobody kept score.In fact,the boys played outside so much that the lawn was worn down to the soil in places.They've made friends with those who come from all over the neighbourhood to play games.

We like those peaceful evenings.Ben and Nick have a good time this fall,MaYbe that's because the time off has allowed us to enjoy each other's company;

40.What was new for the family last fall?

A.The children began to learn music when school was over.

B.The writer arranged no'extra lessons for the children.

C.The writer found no time to play with the sons.

D.The children had nothing to do alter school

参考答案:B

参考解析:根据第二句,I did not arrange any after-school classes for my children.

41.At the beginning of that season the children

A.Hated to spend more time on their homework

B.felt excited about making their own decisions

C.were pleased to have more freedom

D;were worried about the change

参考答案:D

42.According to',modern parenting"discussed in Paragraph 4,parents should

A.make use of every minute to be with the children

B,provide coaching and practice for each,activity.

C.try ex,cry means to find a child's real talent

D.know the rules but never talk about them

参考答案:C

43.Fromthe passage we learn that

A.children like story'telling more.than bike-riding

B.parents should teach theirchildren how to make a plan

C.children should have time to enjoy themselves after school

D.parents can enjoy their evenings when children play with others

参考答案:C

想要提升学历,要赶在成人高考教育改革前,抓住机会。那么成人高考英语考试模拟试题大家就可以收藏起来了,相信大家通过努力,一定可以得偿所愿,获得理想大学的offer!

温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,坦途网提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准!

成人高考培训课程免费试听

预约免费体验课您的信息不会显示在页面上或泄露给他人,我们将会通过电话反馈给您

课程预约 立即提交

免费课程咨询:400-801-6269        真道(北京)信息技术有限公司版权所有 京ICP备12044874号-1

教育顾问
咨询电话
400-801-6269